Binnenkijken bij… Light4U (L4U)

Bent u al bekend met Light4U? De onderneming is expert op het gebied van lichtoplossingen. Onlangs is Light4U in een nieuw pand in Joure getrokken. Hier bevindt zich ook het bedrijf Karizma Luce. Om het pand optimaal in te richten en te benutten is Incatro ingeschakeld.

Gezamenlijk lopen de bedrijven Light4U en Karizma Luce voorop in de wereld van professionele ledverlichting. Light4U is een producent van hoogwaardige armaturen. Elke dag realiseren ze complete lichtoplossingen voor retail, showroom, utiliteit en hospitality projecten, wereldwijd. Karizma Luce is ontstaan vanuit de expliciete vraag naar sfeer verlichting voor de hospitality sector en luxe woonhuizen. Waar de verlichting van Light4U vooral wordt toegepast in functionele ruimten, ontwerpt Karizma Luce de verlichting speciaal voor omgevingen waar gastvrijheid en persoonlijke sfeer de toon zetten. Een uitbreiding in assemblage, R&D en magazijn maakt dat beide bedrijven de capaciteit kunnen verdubbelen. Hiermee kunnen ze de aanhoudende groei opvangen.

Samenwerken met Light4U

Incatro is te vinden in het Inspirium. Via onze partner Utilicht zijn wij in contact gekomen met Light4U. In november 2020 betrokken zij hun nieuwe kantoorruimte/showroom in Joure. Om deze showroom optimaal in te richten en te benutten is Incatro voor het verkrijgen van een optimale akoestiek ingeschakeld.

De ruimte wordt niet alleen als kantoor ingezet, maar ook als showroom. Bijna het gehele assortiment van Light4U heeft een plekje in de ruimte gekregen waardoor het voor bezoekers mogelijk is om de sparkle van de producten optimaal te ervaren in de praktijk.

Akoestische oplossingen van Incatro

Incatro heeft diverse oplossingen voor Light4U gevonden. Zo is de kantoortuin op de begane grond voorzien van akoestische plafonds, evenals de zithoek en vergaderruimte. Daarnaast is het directiekantoor op de eerste verdieping voorzien van een custom made, afhangende ARTceilings. In totaal zijn er negen verschillende, vierhoekige vormen geplaatst.

Wilt u meer weten over onze akoestische plafonds? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Karizma Luce heeft een aparte afdeling in de showroom. Incatro heeft deze voorzien van een custom made akoestisch plafond, bestaande uit Incafelt platen die voor dit project in een speciale dichtere persing zijn geleverd om zo ook de inbouw van verlichting te vergemakkelijken en hogere ethische uitstraling te bewerkstelligen.

Jantien Homsma (L4U):

We zijn gesetteld in ons gloednieuwe pand. Met recht kunnen we zeggen een van de mooiste kantoren in de omgeving (en dan ben ik vrij bescheiden, denk ik). Ook dankzij jullie bijdrage. Graag willen we de foto’s van dit prachtige eindresultaat met jullie delen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de akoestische oplossingen van Incatro of wilt u uw akoestische problemen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Vraag hier een akoestisch advies op maat aan