SOUNDleaves® Nederlandse wereldprimeur tijdens Orgatec 2016 in Keulen

Met SOUNDleaves® geen blad meer voor je mond nemen!

Het SOUNDleaves-programma van Incatro Room Acoustics biedt interieur-ontwerpers, binnenhuisarchitecten en projectinrichters de langverwachte oplossing om privacy tijdens (telefoon-) gesprekken in kantoren te vergroten. Een oplossing die bovendien is verpakt in een bijzonder stijlvolle vormgeving.

Tijdens Orgatec, de internationale noviteitenbeurs die van 25 tot en met 29 oktober wordt gehouden in Keulen, vindt de wereldintroductie van SOUNDleaves plaats aan specialisten, interieurprofessionals en de internationale vakpers.

www.soundleaves.com

Download Persbericht (PDF)

Bekijk de video

Compleet programma
Het programma bestaat uit vier onderdelen: DESKserie, WALLserie, AIRserie en FLOORserie. Samen vormen zij onder de naam SOUNDleaves een akoestische totaaloplossing voor kantooromgevingen.

Samen Werken
De Soundleaves zorgen samen voor een rustige en meer productieve werkomgeving. Op individuele werk- plekken vergroten de DESKserie en de WALLserie de spraakprivacy. In de (kantoor)ruimte absorberen de AIRserie en de FLOORserie alle overige galm en reflecties. Zo maximaliseren de SOUNDleaves gezamenlijk de akoestiek van een complete ruimte.

Draagbare stilte
De afgelopen jaren hebben onze kantoren een snelle ontwikkeling doorgemaakt van statische naar flexibele werkplekken. Voor die laatste groep is de DESKserie eveneens ideaal: je neemt voortaan je eigen privacy onder je arm mee naar de werkplek van die dag. En dankzij zijn elegante, organische verschijning vormt de DESKserie bovendien een stijlvolle, akoestische barrière tussen bureaus in. Zónder daarbij het oogcontact te hinderen uiteraard: mensenwerk is immers het doel én uitgangspunt!

Informatie aanvraag